Драгица Радосављевић Цакана проговорила је о тешким моментима када је њена ћерка са породицом пре 15 година напустила Србију.

Као и свакој мајци, овај растанак јој је тешко пао, а иако се временом навикла на удаљеност од вољених, те сцене оставиле су трага на њеној души.

Фото: АТА имагес

 

- Било је јако тешко, те сцене не могу да заборавим и увек ми стоје као рупа у грудима. Стресно је, ужасно је стресно. Да је отишла само са мужем ја бих можда лакше прихватила, али троје мале деце и она... Наравно, ја сам знала да иду где је супер, где су позвани имају посао све је на тацни, али мени су они недостајали - искрено прича Цакана.

Певачици је тада, као и сада највећа подршка био супруг Небојша, са којим је почела да живи када је њена ћерка из првог брака била у пубертету, међутим никада нису имали проблема са слагањем.

Фото: В. Данилов

 

- Она је имала 16 година када смо Небојша и ја почели да живим заједно и одмах је то прихватила. Они су се одувек волели. Марија је одрасла у љубави између њеног оца и мене, ми смо се растали када смо схватили да нема те љубави да нисмо више тако везани, а да наше дете неће да пати. Марија то никад није осетила. Имамо сви добар и коректан однос - испричала је у емисији "Гранд Магазин".

На њену велику радост, најстарији унуци, Дуња и Урош, вратили су се да живе у Београду, док су ћерка и зет са најмађом ћерком још увек у Москви, али певачица се нада да ће се и они ускоро вратити у домовину.

Фото: АТА имагес

 

- Важно је да су Дуња и Урош ту. Они имају преко 20 година, али ја се осећам као да су они још мала деца којима сам ја потребна - признаје Цакана.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Станиша Стошић, легенда јужњачког мелоса - ретроспектива каријере

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".