Глумица Лидија Вукићевић (59) са синовима Андрејом (30) и Давидом (26), које је добила са бившим супругом, некадашњим фудбалером, данас спортским директором Црвене звезде Митром Мркелом, изградила је однос заснован на искрености. У кући су, како је открила за нови број магазина "Глориа", увек отворено разговарали.

Поред тога што лепо изгледају, Лидијини наследници су веома успешни у свом послу.

 

 

Старији син Андреј је успешан фудбалер. Био је и члан репрезентације Србије до 21 године. Андреј је био је члан ОФК Београда, Сопота и Рада, затим је уписао минуте у турском Ешкихекиру, па у Спартаку, Бежанији и на крају Темишвару, који је његов последњи клуб у каријери.

Међутим, Лидија може да се поноси и својим млађим наследником Давидом, који је пилот и његов посао важи за један од одлично плаћених и о коме обично маштају сви дечаци.

На питање да ли синови имају право да коментаришу њене љубавне изворе Лидија има спреман одговор.

- Коментаришу они, али не морам да уважим те ставове. Немају право да ми одређују шта могу, а шта не, ни у чему, а камоли у одабиру партнера. Од када сам се развела, они никад нису наишли на закључана врата наше куће. Имала сам ја и 35 година, живела сам са њима, па се то није десило. Они су са мном одрастали без иједног мог скандала. Зато имамо поверење једни у друге. Као што се ја бринем о њима, тако и они брину о мени. Изградили смо здрав однос без претераног уплитања у личну интиму било кога од нас - испричала је Лидија за "Глорију".

Фото: АТА имагес

 

 

С друге стране, иако зна да буде строга према синовима, Лидија прихвата њихове изборе.

- Никад се не мешам у њихове изборе и одлуке. Коју год девојку да су довели у кућу, осим ако ме нису питали за мишљење, а ја сам сурово искрена, увек сам доживљавала као драгу особу. Сећам се једном да сам Андрејовој девојци видела сузе у очима. Било ми је шокантно да у мојој кући нечије дете плаче. Без уплитања о чему је реч, рекла сам му да треба да се срами. Наравно да највише волим своје синове, али имам емпатију према другој, посебно женској деци. И дан-данас сам са неким Андрејовим бившим девојкама у контакту - закључила је глумица.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".