Наиме, Тања је фотографију са снимања спота у венчаници, за који су многи мислили да је сниман у Бањалуци објавила на мрежама и тако навела пратиоце да помисле да се удала за Драшка.


Ипак, спот је сниман у Београду, а овај маркетиншки трик коме је певачица прибегла разбеснео је Драшка. Драшко Станивуковић запретио је Тањи раскидом пишу медији.

Фото: АТА имагес

 

- Тања је желела да привуче пажњу и да стави до знања да је и даље са Драшком, мада многи мисле да му је овим гестом поручила своје жеље. Како се таговала у Бањалуци, Драшка су звали са свих страна да га питају о тајном венчању са певачицом. Драшко се много изнервирао, јер не жели у то да буде уплетен, ионако му сви говоре да се о њему најмање пише у политичком смислу, од када је са Тањом. Позвао ју је истог дана и објаснио да не жели да се повлачи по таблоидима, као и да је најбоље да раскину уколико је то њен циљ - каже добро упућени извор.

Фото: Принтскрин/ Инстаграм/tanja_savic_private

 

- Тања се извињавала и рекла да јој је само било слатко да направи фору, да није мислила ништа лоше и да је била убеђена да ће сви схватити да она снима спот. Плакала је и обећала Драшку да ће од сада више рачуна водити о својим објавама и начину на који се шали.

Фото: Јутјуб принтскрин/Амиџи шоу

 

 

(Стар)

БОНУС ВИДЕО: 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".