Певачица каже да свакако планира да нађе сродну душу чија ће јој пажња пријати и са којом би могла да остане до краја живота.

- По природи сам нежна особа, нисам размишљала о томе да ли бих се удала. На папиру сигурно не бих, али бих волела да нађем сродну душу. Људско сам биће и то је природна ствар, маштам о томе и даље. Нису ми се снови угасили по том питању - говори Тања и открива да ли има симпатију.

Фото: АТА имагес

 

- Нисам заљубљена и немам симпатију. То је некада давно било, док сам још била клинка. Сада је већ другачије, гледам на те ствари другим очима. Ко се једном опече на топло, тај у хладно дува. Три пута мерим и два пута сечем, опрезна сам. Има времена за све, па и за љубав - изјављује Савићева.

Таман што је почела да се опоравља од бурног развода од супруга Душана Јованчевића и ужива у времену које проводиса синовима, Тања Савић нашла се пред новим изазовом. Медији су недавно преносили да Душан ускоро намерава да дође у Србију како би се борио за синове и загорчао певачици живот, а Тања је због бившег супруга унајмила приватно обезбеђење да би заштитила себе и децу.

Фото: АТА имагес

 

Међутим, Савићева напомиње да су јој приоритет деца и да се више не осврће на бившег мужа Душана Јованчевића.

- Сада су ми приоритети деца и неке друге ствари. Посао мој је такође ту, испуњена сам и срећна. Мислим да би ме љубав само пореметила у том емотивном смислу. Функционишем добро за сада и нико ми није потребан - каже певачица која је недавно испозирала у венчаници и означила да се налази у Бањалуци, па у опис ставила: "Дан венчања", те додала и емотиконе прстена и белог срца. То је подигло буру у јавности јер се дуго писало о њеној романси са Драшком Станивуковићем, градоначелником Бањалуке. Многи коментаришу да је Тања само снимала један од спотова за нову песму, а сада је певачица открила шта је права истина.

- Сви ме зезају за Драшка Станивуковића, желела сам да се нашалим и да тагујем Бањалуку, јер ми је то било смешно и симпатично. Та идеја ми се допала, не волим да ми је досадно у животу, и волим да се дешава нешто око мене. Венчаницу сам обукла за снимање спота песме - закључује Тања Савић.

Фото: Инстаграм/tanja_savic_private

 

 

ТАЊА: НИСАМ У КОНТАКТУ СА ДРАШКОМ

Тања је недавно открила да она и градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић нису више у контакту.

Фото: Танјуг/Драган Kујунџић/Ата имагес

 

- Драшко и ја нисмо у контакту. Људи ми замерају шта год ја рекла, али не можемо народ променити. Ја увек радим како се мени ради. Опекла сам се много пута у животу. И даље тако функционишем, то сам ја, никог не слушам, људи су ту да коментаришу. Најважније је шта ја мислим и моја публика - рекла је за "Премијеру".

БОНУС ВИДЕО: 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".