Певачица Каја Остојић откако се бави јавном послом привлачи велику пажњу и јавност је јако заинтересована да сазна што више информација о њеном приватном животу.

 Посебно је постала занимљива њена љубавна прича са Џуниор Џеком, са којим је упловила у брак, али су се након неког времена и растали. 

 

- Изгубили смо тај мушко-женски однос, због тога смо се и растали. Та криза је трајала једно годину, две и веровала сам да ћемо то превазићи. Мама ми је говорила да не цветају увек руже, али сам ја слушала своје срце - рекла је Каја и открила да није патила јер је њен бивши супруг тако брзо ступио у нову везу.

Фото: АТА имагес

 

- Није ме његова нова веза погодила као жену, погодило би ме да је била нека превара, да је била ситуација да сам ја остала уцвељена. Али није ми било свеједно, у смислу нисам се малтене ни охладила, али добро. Све зарад његове среће.


Ово није њен био њен први брак. Она се први пут удала за за кошаркаша Николу Драгојловића, а из тог брака има ћерку Николину. Истакла је да се због тога никада није покајала.

Фото: АТА имагес

 

- Не кајем се због првог брака, јер имам предивну кћерку. Нисмо се баш растали на најбољи начин и просто ко жели контакт са својим дететом, тај ће да га направи. Ја никада то нисам бранила. Она никада није патила због тога што он није ту, стварно то никада нисам видела. Просто је одрасла без њега, малтене откад се родила је расла без њега. Он је једном платио алиментацију, пре скоро 18 година. Кад смо се растали ми је дао 500 евра и више никад ништа. Све сам сама подигла - испричала је Каја.

(Глоси)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Емина Јаховић у различитим издањима

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".