Злочин се догодио у кући убијеног, у улици Боре Главашког 9 у Новом Бечеју. Милан Спасић звани Анчи, је Београђанин, који је са партнером живео у трошном кућерку. Након што је задавио љубавника, Милан је отишао до куће Данијелове рођаке и рекао јој да га је убио.

ФОТО: Б.Г.

 

 

- Рекао је “не знам шта ми се догодило у глави, али морао сам то да урадим, нисам више могао да издржим” - каже Илона Ђ. рођака убијеног Данијела Црњина, која живи у истој улици, две куће даље.

- Милан је трансвестит, а са мојим рођаком је био у дугогодишњој емотивној вези, која није била хармонична, често су се свађали - додаје Илона.

Она напомиње да је Анчи плакао и да је био видно узнемирен, након што им је признао убиство, тресао се, а иначе болује од епилепсије.

- Позвала сам Хитну помоћ, а Анчи је након што је стигло медицинско особље, сам рекао да позову полицију и да он нигде неће побећи - објашава ситуацију Илона, истичући да је нон-стоп понављао да је то урадио јер више није могао да трпи Данијела.

Упознали се у затвору

Данијел и Анчи, трансвестит из Београда, упознали су се у затвору, у који је Данијел доспео након што је осуђен на четири године због кричног дела силовања на пијаци у Новом Бечеју.

Након позива, полиција је Милана ухапсила у дворишту куће Данијелове рођаке Илоне, а тело убијеног послато је на обдукцију.

Према причи Илоне Ђ. Анчи јој је испричао да је Данијел у среду пио алкохол и малтретирао га, вређао и он једноставно није могао то да издржи. Убијени Данијел је био инвалид, својевремено је пао са висине,повредио кичму и завршио у инвалидским колицима, а имао је проблема и са бубрезима.