Наравно, постоје и званице које, намерно или случајно, униште тај младенцима најлепши дан. Некад је у питању избор одеће. Неписано је правило да је само млада у белом, али дешава се и да друге жене обуку беле хаљине, па се пажња преусмерава и на њих, што није коректно. На друштвеним мрежама могу се наћи исповести о томе како су млади и младожењи званице уништиле свадбу својим понашањем, а ово је неколико кратких прича на ту тему.

- Моја бивша цимерка је обукла њену венчаницу на мојој свадби. И не мислим на белу хаљину или неку која личи на венчаницу, већ буквално на њену венчаницу.

Фото: Профимедиа

 

 

- Сестра мог супруга је захтевала да померимо савдбу две недеље раније од планираног јер она почиње са новим послом и не може да узме слободан дан. Ми је, нормално, нисмо послушали, а она није дошла.

- Колегиница моје мајке се понашала врло слободно и пијана је играла на столу. Сестра мог супруга се потукла са мојом тетком због бидермајера. Моја деверуша се напила и ничега се не сећа. Братанци мог супруга су се такође напили и повраћали су у дворишту. Столњаци су изгорени цигаретама. Све је било ужасно.

- Братанац мог супруга је наручио пице иако је постојао огромни шведски сто са другом храном.

Фото: Профимедиа

 

 

- Моја сестра се верила на дан моје свадбе јер је одувек волела да буде у центру пажње. Веридба је већ месецима била уговорена, он је већ купио прстен, али је решио да јој га да баш на дан моје свадбе!

- Жена мог најбољег пријатеља се превише напила на нашој свадби, пењала се на сто и имала је цео плесачки наступ. Умало није пала, а све је то било веома чудно јер је обично била веома повучена.

- На нашој свадби, моја тазе свекрва је позвала фотографа да направи групну породичну слику. Ја као невеста сам стала у групи са којом је желела да се слика. Али, она ми је рекла “не, ова слика је само за породицу”.

Фото: Профимедиа

 

 

- Жена једног мог пријатеља је понела сет за плетење и плела је током свадбене церемоније.

- Са супругом смо одлучили да направимо мало свадбено весеље на отвореном са 80 гостију. Имали смо у плану да дрес код буде елегантан, али не претерано официјалан. Ипак, много гостију је дошло у фармеркама, мајицама, дуксевима, па чак и у јапанкама. Ја и супруг смо били веома нервозни јер смо уложили много новца, времена и труда како би свадба била савршена, а они се нису потрудили да изгледају адекватно. Касније сам сазнала да је љубоморна сестра мог супруга била бесна јер се он оженио пре ње, па је свим гостима рекла да, будући да се ради о јефтиној пикник свадби, могу да дођу обучени како желе.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".