Када размишљате у правцу неверства и целу причу повезујете са хороскопским знацима, без сваке сумње један вам знак "боде очи". Помислили бисте да због своје дуалистичке природе Близанци најчешће варају, али да ли је заиста тако.

У стварности чини се да сви знаци у Зодијаку дају свој допринос категорији варалица, али да ипак неки предњаче у томе. Штавише, данас вам откривамо који су то знаци којима варање у тој мери иде од руке, да ће тај акт врло вешто сакрити од вас.

Фото: Профимедиа

 

 

ОВАН

Под владавином Марса, планете акције, агресије и сексуалности Ован је знак који има изузетно висок сексуални нагон. Такође он врло лако развија осећање досаде у вези. Особа која је у вези са Овном, мора увек довољно голицати његову машту како то исто не би тражио са стране. Ован се лако заљубљује и још лакше губи интересовање.

Ако стекне утисак да га тренутни партнер довољно не узбуђује Ован ће без много размишљања истражити друге могућности. Уместо да размишља о последицама неверства по своју везу, Ован ће урадити оно што му у тренутку прија и врло вешто сакрити доказе.

ВАГА

Као знак којим влада Венера, Вага је истински романтик и неко ко је изузетно уредсређен на везе. Ваге воле све што има везе са љубављу у свим облицима и комбинацијама. Будући да је од свега Вагама најважнија равнотежа, ако вара то значи да покушава да на "тас дода тег који недостаје" не би ли успоставила савршен баланс.

То би значило да ако од партнера не добија оно што јој је потребно Вага ће лако да скизне на стаз неверства. Баш из разлога што не желе да доведу до прекида своју тренутну везу, иако су починиле неверство, Ваге вешто скривају свој поступак.

Фото: Профимедиа

 

 

БЛИЗАНЦИ

И наравно Близанци. Није наротичо изненађење да Близанци спадају у категорију варалица. На крају крајева њих одликује дуалност, тако да увек постоји и друга страна њихове личности које морате бити свесни. Близанац је промењив знак, што значи да је увек отворен за нова искуства. А чињеница да је ваздушни знак је највећи кривац за то што се Близанци одлучују за превару. Будући да имају непрестану потребу за стимулацијом, Близанци су они којима све брзо досади у вези. Када улазите у вези са овим знаком никад заправо не знате шта је све у игри.

Они имају тенденцију да све желе дупло више у односу на оно што већ поседују, било да је реч о материјалним стварима или емотивним везама. То често зна да укључује двоструки живот.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".