Певачица Тамара Милутиновић већ дуже време ужива у љубави са фудбалером Дарком Јевтићем и живи на релацији Београд-Атина, а сада је открила како постиже све то да усклади с обзиром да има бројне пословне обавезе и наступе који су већ заказани до новембра.

- Заљубљена сам, лепо нам је, мислим да све ми жене уживамо у томе... Мислим да свако од нас некад пронађе неку особу са којом осећа нешто другачије од свих - рекла је она у емисији "Звезде Гранда - Спцијал".

Међутим, певачица не крије да је пословне циљеве остварила, али да у наредном периоду жели да се посвети и неким циљевима који се тичу њеног приватног живота, али није открила о чему је тачно реч, па многи спекулишу да се Тамара спрема да ускоро стане на луди камен.

Фото: АТА имагес

 

- Ја сам од малена желела да се бавим овим послом иако родитељи то нису желели. Имала сам 17 година кад сам се пријавила за "Звезде Гранда", а први наступ ми је био са 16... Са 16 година први наступ, са 17 такмичење, па рупа мало да се научи занат и онда сам се поново пријавила за такмичење као зрео певач и стигла до финала. Задовољна сам, испунила сам, своје циљеве сада су ми циљеви нешто друго - била је мистериозна певачица.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".