Певачица се дотакла и нове песме "Ти и ја" и открила како је дошло до сарадње са "Седатив Бендом".

- Супер сам, нова сарадња са Седатив Бендом, песма се зове ''Ти и ја'', а до сарадње је дошло тако што је он мене звао. То је била Иванова идеја, познао ме, допао ми се као човек, и снимили смо једну баладу усред лета која супер пролази. Има скоро милион прегледа за неколико дана, што је супер успех за једну поп баладу - каже Ивана.

Фото: АТА Имагес

 

- Надам се да ћу две песме избацити, после толико тражења, ауторска криза влада, ништа ми се није допало, али нашла сам две песме - додаје Селаков.

- Он је то заслужио да се та песма пева, Дарко Радовановић, ускоро је годишњица његове погибије, увек се потрудим да одем на годишњицу погибије, на некима нисам била због приватних обавеза. Увек га се сетимо какав је сјајан певач, радник, другар и колега био. О њему стварно све најлепше, заслужио је да га се сетимо - прича певачица.

Фото: Архив новости

Ивана се присетила и кобне вечери када је сазнала да њен драги колега трагично изгубио живот.

- Никада нећу заборавити, требала сам да имам свој први наступ у Будви у чувеном ''Трокадеру'', тамо кад наступаш значи да си постао познат. Чекали смо у ресторану да почне наступ и почели су телефонски позиви ''Је л истина? Јел сте чули?'', ми смо мислили да су дезинформације, међутим испоставило се да је истина. Нисмо ни имали наступ колико нам је било лоше, из поштовања према њему нисмо имали наступ нити су они отворили клуб то вече. Показали су да су прави пријатељи и велики љуид. Били смо ван себе, то је било једно ужасно вече не могу ни да замислим како је било његовој породици - каже Ивана Селаков.

Фото: АТА Имагес

 

Певачица је проговорила и о познаству са легендарним кошаркашем Николом Јокићем.

- Не познајем га , али из Сомбора смо, он је млађи. Поносна сам, иде тамо он је нормалан момак иде у сомборксе кафане и волела бих да га упознма јер смо земљаци. Он је велика звезда - каже Ивана Селаков у емисији "Премијера-Викенд специјал".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".