До пуцњаве која се догодила синоћ у Улици браће Жигић, према незваничном сазнању "Блица" дошло је због претходно нерашћићених рачуна међу нападачем и жртвом.

Свађа, па пуцњава


Наиме, како сазнајемо, јуче у току дана упуцани Вук Ј. наводно је дошао са другом у поменуту улицу, како би од Ђуре узели аутомобил "голф 4" који је он возио. Незванично, заплену аутомобила младић је желео да изврши због наводног дуга који је Ђура Н. према њему имао.

Недуго потом, дошло је до свађе и физичког обрачуна, па је Ђура у једном тренутку утрчао у кућу, и врло брзо вратио се трчећи са калашњиковим у рукама, из кога је пуцао у Вука са неколико хитаца док су га три погодила у стомак.

Упуцани младић се тренутно налази у болници где се лекари боре за његов живот.

Након овог обрачуна, пуцач је сео у аутомобил који је Вук хтео да му одузме и одвезао се у непознатом правцу, а полиција и даље трага за њим.

Интервентна окупирала место злочина


Тешко наоружани припадници Интервентне јединице београдске полиције дошли су на лице места у Улици Браће Жигић у Јакову око 22. сата. Опремљени панцирима, они су претражили неколико кућа у непосредној близини, због сумње да се пуцач крије негде у околини свога дома, Међутим, након претраге, установили да осумњичени ипак није ту.

На месту злочина и даље је била екипа хитне помоћи иако је упуцани Вук Ј. предходно превезен на Ургентни центар. Према сазнањима, он је тамо пребачен приватним аутомобилом.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".