Даница није крила узбуђење због наставка пројекта у коме игра, и што је он један од најгледанијих.

- Усхићено се осећам, срећа што смо успели да ево већ трећу годину будемо у врху гледаности, серија смо коју прати нација, уживамо, и што у 500. епизоди имамо посебну гошћу која доноси нову енергију и са којом крећему у даље доживљаје породице Каначки. Жарко Јокановић је смислио да се ова јубиларна епизода памти и по нашој легендарној Мири Бањац - започела је Даница, па наставила:

Фото: Архива новости/Игор Маринковић

 

- Сродила сам се, и не знам како бих живела сада без тетка Лиле. Она је моја животна инспирација, као што сам и ја њој, то је та тајна веза између глумца и лика, ми смо ту апсолутно комплементарне. Инспирише ме писац, који тетка Лилу доводи у неочекиване ситуације, па ја играм и смишљам, како ћу саму себе и људе око себе изненадити нечим новим - наставила је она.

Времена има за дружења са колегама иако раде по 12 сати: 

- Радимо по 12 сати сваког дана, то време прође у једном брзом ритму, а концентрације мора бити. Професионално мора да се приступи и велика је срећа што смо као колеге добар спој. Чувамо се, радимо једни за друге, лепо се слажемо. Има и тих опуштених тренутака. Учествујем у шалама, али не могу да се сетим неке конкретне ситуације. Пресвлачимо се, паузу од сат времена користим за кафу и цигарету да видим шта још треба да урадим. Биће узбудљиво, верујте да Жарко крије и од нас. Када питамо шта ће бити на крају, каже нам да не зна. Одушевимо се и ми када добијемо нове епизоде. Од краја августа ћемо почети да снимамо и четврту сезону, на радост наших верних гледалаца - завршила је глумица. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".