- Мени је ова пандемија добро дошла, не мора следећи пут, следеће дете може и без пандемије, али хвала богу мени су се стварно најлепше могуће ствари десиле - каже певачица.

Ана је открила и да ли јој је напорно и како се сналази са троје мале деце, као и како постиже све обвезе које свакодневно мора да обавља.

Фото: АТА имагес

 

- Јесте напорно пошто Сена има само годину и пет месеци, а Симеон има само два месеца, али некако то све иде. Лола је старија и одговорна, увек је ту да припомогне за све што може. Она и Сена то је посебна врста љубави. Ја увек кажем ја сам јединица и не знам како је имати сестру и сада када видим њих две јако ми је жао због тога, јер је стварно то нека друга димензија - објашњава она.

Доста разлога за славље у претходном периоду било је у животу певачице, а она је сада открила и да ли ће уприличити неко весеље и обележити све то како доликује.

Фото: Инстаграм принтскрин/ anasevicofficial

 

- Причали смо о томе, пошто имамо толико ствари које нисмо прославили од рођења деце, крштења, ја не знам одакле ћемо да кренемо, само да смо сви здрави и све ћемо надокнадити. Биће славља, па ја мислим наредне две године има само да надокнађујемо све оно лепо... - испричала је Ана.

Међутим живот њеног бившег мужа Дарка Лазића врло је турбулентан, те и не чуди што је свакодневно главна тема у свим медијима, а ево шта Ана каже на то.

Фото: АТА имагес

 

- Не бих ја то коментарисала, то су неке теме мало болне, мало тужне, мало ружне... Не бих улазила у то, причали смо о лепим стварима па нека тако и остане - каже она.

(Grand)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".