На питање да ли је посесивна у вези као и свака шкорпија у хороскопу, Сара је кроз смех одговорила:

- Нека он одговори. Чини ми се да сам успела да победим себе и радим на томе. Мислим да ми је овај посао у томе доста помогао.

Фото: АТА имагес

 

С обзиром на то да је Жига из Словеније, да ли је у вашом случају даљина предност или мана?

- Никад нисам даљину доживљавала на толико драматичан начин. Ако постоји чврст, чист однос, да можете да се организујете, да ћете наћи стрпљење. Уме да буде итекако тешко, поготово када су јаке емоције, заљубљеност. Али нађе се и стрпљење за све то. Тренутно и не делује као веза на даљину, пошто је Жига више у Србији него у Словенији.

Са дечком сте боравили у Котору. Како сте провели романтичне дане?

- Бирали смо заправо неко мирно место где ћемо имати третман бање јер ми је то требало. Нисмо планирали пуно да акцијамо, већ да уживамо, лешкаримо, да нам темпо буде раван нули. Заиста се много пројеката спојило у неколико месеци и нисмо стали. Требало је обома да се искључимо, тако да смо због тога одабрали Котор.

Да ли сте дивљи по природи?

- Зависи како кад, али не толико често. Чувам за посебне прилике.

Фото: АТА имагес

 

Пре неколико недеља дошло је до јавне полемике у такмичењу “Звезде Гранда”, када су Ана Бекута и Снежана Ђуришић рекле да су шокиране одевним комбинацијама такмичарки, које су носиле сценске костиме? Да ли вас сада дотичу негативни коментари?

- Надам се да Ана Бекута није гледала мој нови спот или Снежана Ђуришић. (смех) То ме најмање дотиче искрено, јер знам какав сам имиџ градила, какву причу подразумева моја музичка каријера, да и сама знам да поставим одређене границе и да врло лако може да се чита која је поента нечега изазовнијег, провокативнијег у мом споту и наступу. То је увек било приступно па чак и у “Првом Гласу Србије“. Али и у зависности колико година сам имала и каква је прилика била. Не можеш да се појавиш на сцени, да одмах будеш свој, смео, неустрашив. За неке ствари треба времена, па такви коментари најмање дотичу. Нажалост, мислим да је то појава која траје већ предуго и која се углавном везује за женске извођаче и то углавном оне које се баве поп музиком. Некако се одувек смањује њихов труд, рад и таленат због тога што се облаче на други начин, пружају шоу, чак и плес. Некако, изазове такве реакције, одмах те понижавају, стављају у тај кош тј. фолдер, који је више негативан неко позитиван. Не знам о чему је реч, нисам видела ту ситуацију у “Звездама Гранда”, како су девојке изгледале. Увек када се човек занесе, може да се деси грешка. Сензибилитети су другачији. Свако има своје границе. Мислим да је највише до тога како ће ко да изнесе, какав имиџ стоји иза тога.

 

Фото: Инстаграм принтскрин

 

Навикли сте се на негативне коментаре?

- Зависи какав је коментар и какав је дан. Не волим да будем део оне екипе која каже - навикао сам се игноришем то. Колико год да си година на музичкој сцени не можеш да останеш равнодушан. Опет зависи какав је коментар. Али те понекад на људском нивоу мало продрма. Да ли је могуће да неко нешто тумачи на толико лош начин, да ли је могуће да толико неко жели нешто лоше неком, у том смислу. Али за нешто што могу да имам реалну слику и да будем објективна онда ме и не дотичу толико пуно.- изјавила је певачица за крај. 

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".