Како је рекао, супруга Драгана није љубоморна, али добија разне поруке због којих може да настане расправа: 

- Нећу да лажем, деси се нека ситуација да забрљам, не баш оно да забрљам, али деси се нека СМС порука или тако нешто. И то не зато што сам ја посредник, да сам се ја дописивао, али стигне нека порука од неке колегинице, пријатељице... Није Драгана љубоморна, али има разних порука. Рецимо, баш скоро ми је масерка послала поруку: 'Кад ћеш да те масирам следећи пут' и то је то, настао скандал у кући! То је масерка која и њу масира, само није то одмах укапирала- испричао је певач.

Фото: АТА имагес

 

Такође је открио да је добијао непристојне понуде од колегиница, али да не жели да их открива.

"Ух, било их је, искрен да будем... Сада кад бих рекао шта је ту било, све би пало у воду што сам до сада рекао, а то би била главна моја изјава. Украла ми шоу сигурно, тако да нећу одговорити на то питање".

Жалбе му помогле да му супруга чешће изјављује љубав. 

"Помогло је што сам рекао. Од тада ми стално говори да ме воли. Ја мало претерујем у томе, сигурно јој једно два-три пута дневно то говорим, али то је заисто из срца. То је жена коју невероватно много волим, не бих могао да живим без ње. Заслужила је то, 6. децембра нам је 30 година брака и мислио сам да јој приредим велико изненађење. Купићу јој кућу".

(Мондо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".