Спекулисало се да му се певачица толико допала да јој је уступио свог возача и неколико телохранитеља током такмичења за песму Евровизије у Малмеу.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

Екстра Нена је те 1992. године представљала Југославију на Евровизији. Била је најзапаженији извођач, али због политике није прошла славно на овој манифестацији. Заузела је 13. место, а причало се да је освојила симпатије тада највеће музичке звезде на свету. Како је и сама причала по повратку с такмичења у Малмеу, осам дана је уживала у пажњи коју су је поклонили сарадници Мајкла Џексона по његовој наредби.

Фото: Профимедиа

Они су се тада затекли у Шведској, видели Нену и одмах обавестили музичара. Спекулисало се да се Мајкл одушевио када је видео Ненину фотографију, а певачица сада открива истину:

Фото: В. Данилов

- Никада нисам изговорила да ми се удварао! Ја имам озбиљну каријеру. Била сам на Евровизији и то је суштина, а пошто сам била најзапаженија на такмичењу као уметник у том времену, ја сам добила лимузину у име Мајкла Џексона која ће да ме вози тамо месец дана, пошто је тамо његов агент радио у Малмеу и јер сам била најзапаженија и најпопуларнија. А то што је утицала политика, па смо били на 12. или 13. месту то је друга прича. Глупо је да се после овако велике каријере бавимо тако тривијалним стварима. Да сам победила те године, добила бих много више пажње, али био је рат тако да три тачке. То је било пре 30 година - закључила је Екстра Нена.

(Пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".