- Као и увек бићу искрена. Стално сам потенцирала током боравка у Италији да сам од њих очекивала много више када је организација у питању. Гледајући њихов “Сан Ремо” и остале догађаје, очекивала сам да ће то бити феноменално и спектакуларно. Са друге стране налазим оправдање да их је корона успорила у много чему. То је телевизијски шоу и најбитније је оно што се емитује. Нисам најзадовољнија понудом песама које су учествовале, али нисам музички експерт, већ конзумент истог. Свега је ту било као што сваке године на Евровизији имамо, али је понуда морала бити мало боља. Имали су пех са кинетичким сунцем, а све време су се уздали у тај моменат. Баш из тог разлога је сама бина била мала. Догодио им се малер, кинетичко сунце није радило, али су га искористили максимално колико су могли - прича Душка за “Блиц“ и додаје да је лоша организација била и када су се делегације тестирале на корона вирус.

Фото: Принтскрин/Eurovision 2022/K1 televizija

 

 - Морали смо да идемо да се тестирамо на корона вируса на свака 72 сата и то није било добро организовано. Ту су била два шатора, где су се стварале велике гужве, падала киша, извођачи су у тим тренуцима били делимично сређени, јурили кишобране, а онда су организатори одустали од тог тестирања, јер је на глобалном нивоу решено да се више не тестирамо, осим за оне који имају симптоме. Такође, делегацијско место где се сви налазимо пред одлазак на бину је био веома мали. Нисмо могли да пратимо дешавања у арени. Научили су лекцију како да то следећи пут изгледа боље - закључује Душка. 

Одговорила је и на прозивке на њен рачун и да није била толико строга ове године.

Фото: Профимедиа

 

 

 - Таква сам и у приватном животу, ако неко збија шале на сопствени рачун, то сам онда ја. Нисам била сурова ове године. Мој циљ је био да се пише и прича само о Ани, а не да се прича о томе шта је Душка рекла у датом тренутку - рекла је за крај бивша водитељка. 

Фото: Профимедиа

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".