На ауто-путу Е-763, деоница Сурчин - Обреновац, данас до 15 часова- радови на кошењу путног појаса уз зузеће зауставне траке, у смеру ка Сурчину.

Мали Пожаревац - чеона наплатна рампа Београд, од 9 до 16ч, смер Ниш - Београд, радови на кошењу траве у средњем зеленом појасу, саобраћај ће се одвијати возном саобраћајном траком.

На ауто- путу Е-763, до 19. маја од 7 до 16 часова, Лајковац-Љиг- радови на кошењу путног појаса, за саобраћај затворене зауставне траке у оба смера.

Сушица-Златибор, до 20. маја радови на уградњи дилатација на мосту Ћалдов вијадукт, уз затварање две од три постојеће саобраћајне траке преко моста и преусмеравања саобраћаја на девијацију у дужини од око 100 метара. Једна саобраћајна трака ће увек бити отворена за саобраћај.

Ауто - пут Е- 80, 18. маја од 9 до 19 ч, петља Малча - петља Пирот Исток- радови на прегледу техничке исправности система тунелске опреме уз обуставу саобраћаја у левим цевима тунела Банцарево, Сопот и Сарлах.

На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције у 8.07 часова, на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута, као и на Шиду , Хоргошу, Келебији, а на Бездану 120 минута.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".