Лепа водитељка истрчала је чак 21 километар и то за 2 сата и 41 минут, чиме је доказала да су се мукотрпни тренинзи исплатили. Како је истакла, ово је њено прво учешће на Београдском маратону за који су припреме трајале месецима и било јој је важно да издржи целу трку. 

Иако је у школским данима увек освајала нека од прва три места на кросу, у 38. години јавила јој се жеља да учествује у трци која траје чак 21 километар.

-  Почела сам да трчим у септембру, тако што ме је другарица увела у овој свет трчања, али на моју иницијативу. Претходног лета родила ми се жеља (по први пут) да почнем да трчим - рекла је Сања гостујући на телевизији Прва и наставила:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

- Све сам урадила онако како сам и желела. Остварила сам свој циљ за тако кратко време!

Током припрема за маратон било је много одрицања, због чега је најпоноснија на себе, али и на своју породицу и пријатеље који су јој у остварењу њеног циља били велика подршка.  

- После само 8 месеци трчања остварила сам свој циљ и зато сам себи највећа царица! Хвала мојој породици, пријатељима, колегама што су ме подржали у мом првом искуству на Београдском маратону. Хвала тркачима који су ме бодрили када је било најтеже. Мојој другарици Бојани која је са мном од првог дана у овој мисији. Хвала и Ани што ме је чекала на 16км, трчала са мном и успела да ме насмеје. И хвала Милени на мотивацији. Шта ли ћу следеће смислити? - поручила је водитељка.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".