Певачица је сада, гостујући у једној емисији, открила како су се упознали, зашто су скривали љубав, али и да ли постоји љубоморе међу њима.

- Он је прво дошао на мој наступ у Београду, тада смо се први пут упознали. После смо се срели у Грандовој емисији, али није било варница, бар ја нисам обраћала пажњу. Касније смо се срели још пар пута и ето. Трудили смо се да сакријемо све, нисмо желели да нашу везу експонирамо и да наше песме и каријеру ставимо у други план због тога, гледали смо да нашу љубав што дуже сакријемо, али ето није нам пошло за руком - рекла је у с осмехом у емисији "Звезде Гранда Специјал", а знајући колико је темпераментна, водитеља је занимало да ли у њиховој вези има љубоморе.

Фото: АТА имагес

 

 

- Нема, имамо максимално поверења једно у другог - одговорила је с осмехом певачица, што је навело водитеља да је испровоцира.

- Могу да замислим! Ма, да ли ви верујете у ово? Ова га проверава стално - обратио се водитељ публици у студију, али је Александра одговорила да је за сад све ок и да не би ништа кварила.

Међутим, није се надала да ће водитељ Синиша да јој завири у телефон и откуца усред емисије.

- Је л' ти напише некад "волим те мали"? - упитао је водитељ, а након што је схватила да јој гледа у телефон, Алекандра љутито додала:

- То си сад видео! - рекла је Александра постиђено.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".