Међутим, многи су причали да после песме “Фаворито” нису успеле да направе хит, а након учешћа на Евровизији, њихова каријера није била иста.

Фото: AP Photo/Peter Dejong

 

 

И док се месецима шушкало да у женском триу нешто не функционише, те да ће се растати, атрактивне певачице негирале су те наводе, а недавно су у званичном саопштењу признале да је дошло време да свака настави својим путем. Сада је извор близак Ураганкама открио шта се заправо догодило у њиховом бенду и због чега је дошло до распада.

- Ивана, Сања и Ксенија су тотално различите по природи. У почетку, то им није сметало јер су имале исти циљ, да се пробију на естради и остваре музички успех. Иако су најпре мислиле да је добро да свака буде своја и остави печат у групи, након неког времена, њихове разлике почеле су да излазе на површину – рекао извор који је желео да остане анониман, и откио да је стање у бенду месецима уназад неподношљиво.

Фото: Милена Анђела

 

 

- Долази до честих размирица, свака има другачији стил, али и музички правац. Свака има другачију визију у ком правцу треба да настављају каријеру, коју песму да сниме, који жанр да отпевају… Све желе другачије. Њихов тим је покушавао да балансира, да налази компромис, али на крају нису успели. Њихова заједничка енергија више није била иста, то се преносило на публику, и на успехе њихових песама. Због тога су одлучиле да се разиђу по истеку уговора. Буквално су једва чекале да до тога дође - закључио је извор.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".