Како се сумња,  С. М.  је  28. априла ове године, у угоститељском објекту „Ритуал“  у Нехруовој улици у Новом Београду, испалио више пројектила у  тридесетседмогодишњег  мушкарца који је седео за столом и тако га усмртио.

Министар унутрашњих послова Александар Вулин и начелник Полицијске управе за град Београд Веселин Милић разговарали су са оперативцима који су учествовали у расветљавању овог тешког убиства.

Вулин је истакао да је поносан на рад београдске полиције на челу са начелником Милићем и нагласио да нити једно тешко убиство неће остати нерасветљено и без епилога.

„Припадници Министарства унутрашњих послова Полицијске управе за град Београд брзом и ефикасном акцијом расветлили су тешко убиство које се догодило у Нехруовој улици. Убиство Луке Жижића са правом је узнемирило Београђане, баш као и читаву јавност. Марљивим и упорним радом београдске полиције и ово тешко убиство је расветљено, а убица пронађен и приведен правди. Можда некада не можемо да предупредимо и спречимо да се догоди тешко убиство, али нити једно тешко убиство неће остати нерасветљено и нерешено. Београд је сигуран град, Србија је безбедна земља, а нашу полицију чине изузетни професионалци који су потпуно посвећени свом послу и заштити грађана. Још једном честитам оперативцима Полицијске управе за град Београд који су расветлили тешко убиство у Нехруовој на брз и ефикасан начин", поручио је Вулин.

Претресом стана у којем је пронађен осумњичени, полиција је пронашла извесну количину наркотика и новца.

Осумњиченом је одређено задржавање 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен надлежном тужилаштву.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".