Kako se sumnja,  S. M.  je  28. aprila ove godine, u ugostiteljskom objektu „Ritual“  u Nehruovoj ulici u Novom Beogradu, ispalio više projektila u  tridesetsedmogodišnjeg  muškarca koji je sedeo za stolom i tako ga usmrtio.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i načelnik Policijske uprave za grad Beograd Veselin Milić razgovarali su sa operativcima koji su učestvovali u rasvetljavanju ovog teškog ubistva.

Vulin je istakao da je ponosan na rad beogradske policije na čelu sa načelnikom Milićem i naglasio da niti jedno teško ubistvo neće ostati nerasvetljeno i bez epiloga.

„Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Policijske uprave za grad Beograd brzom i efikasnom akcijom rasvetlili su teško ubistvo koje se dogodilo u Nehruovoj ulici. Ubistvo Luke Žižića sa pravom je uznemirilo Beograđane, baš kao i čitavu javnost. Marljivim i upornim radom beogradske policije i ovo teško ubistvo je rasvetljeno, a ubica pronađen i priveden pravdi. Možda nekada ne možemo da predupredimo i sprečimo da se dogodi teško ubistvo, ali niti jedno teško ubistvo neće ostati nerasvetljeno i nerešeno. Beograd je siguran grad, Srbija je bezbedna zemlja, a našu policiju čine izuzetni profesionalci koji su potpuno posvećeni svom poslu i zaštiti građana. Još jednom čestitam operativcima Policijske uprave za grad Beograd koji su rasvetlili teško ubistvo u Nehruovoj na brz i efikasan način", poručio je Vulin.

Pretresom stana u kojem je pronađen osumnjičeni, policija je pronašla izvesnu količinu narkotika i novca.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".