Из тог јавног предузећа саветују максималан опрез при вожњи и моле учеснике у саобраћају да прилагоде брзину кретања због појаве магле која смањује видљивост на путевима, а поготово на деоницама које се простиру дуж речних токова, котлина, клисура као и на путним објектима преко река.

Према информацијама Ауто-мото савеза Србије (АМС С) грађевинска сезона је у пуном јеку, па се све чешће срећу путари са њиховом механизацијом на фреквентнијим, али и на оним мање оптерећеним путевима.

Од данас ће се изводити радови на поправци моста преко Борске реке, у месту Слатина, на регионалном путу Бор-Заграђе, (дуж путу ИИ А реда број 166), деоница Бор - Заграђе.

Саобраћај ће се преко моста одвијати наизменичним пропуштањем возила уз помоћ семафорске сигнализације. Планирани рок завршетка радова је 75 календарских дана (18. јул), уколико временски услови дозволе.

У периоду од 8.30 до 17.30 часова изводиће се радови на уградњи путно метеоролошке станице, на државном путу ИБ реда број 22, на деоници Лазаревац (Ибарски пут) - Ћелије, у месту Ћелије, смер Ћелије - Београд.

За време извођења радова доћи ће до заузимања једне саобраћајне траке, док ће се саобраћај одвијати наизменичним пропуштањем, преноси АМ С С информације Путева Србије.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".