Певачица истиче да је често доживљавала непријатности због имена и девојачког презимена Буква, а сада је открила како је добила име и како је реаговала на подсмехе и прозивке.

Фото: АТА имагес

 

- Из књиге, мислим да је у питању чак нека италијанска списатељица или је лик из књиге, нисам сад сигурна, нисам питала маму дуго... - открила је Анабела, а затим испричала неке ствари о свом пореклу.

- Рођена сам у мешовитом браку, тада смо сви били Југословени и била нам је велика част бити Југословен и јако смо волели своју земљу и поштовали је, наша земља нам је давала све могуће услове да живимо као нормални људи. И тада сам се родила ја - рекла је Анабела.

Фото: АТА имагес

 

- Мислим да су моји родитељи хтели да избегну да се ја икада лоше осећам због тога што долазим из мешовитог брака, па су обоје били за то да ми се да неко интернационално име - испричала је Анабела, која је два пута мењала име у документима, због два брака иза себе.

Фото: АТА имагес

 

- Мислим да је свако дете које је рођено у то време имало неко интернационално име, да нико није желео на своју страну да нагиње, и те љубави су заиста биле праве и искрене. Толико ми се смеју поводом мог девојачког презимена Буква, да би вероватно и њега променила да сам се стидела имена - признала је за "Из профила".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".