И поред тога што је прошла много тешких ситуација у животу, које су биле медијски испраћене, управо због њене популарности никада није одустала од музичке каријере, свесна да уз њу иде задирање у приватан живот.

Управо јој је у таквим тренуцима музика била бег од свега и мелем за душу.

Фото: АТА имагес

 

- Имам ту срећу у животу да радим посао који обожавам, толико да сопствено занимање и не доживљавам као посао већ као своју љубав. Бавити се музиком стварно је дар и на томе сам животу бескрајно захвална. Управо ме музика спасла у најтежим тренуцима, кроз песму сам добијала љубав и подршку људи који су за моју душу били неопходни да преживи - каже Наташа која је Васкрс провела са породицом уз ћеркице које се радују празницима, баш како се и она радовала, а то чини и дан данас.

- Пар дана пре 1. маја наступала сам у Црној Гори, па сам се са својим пријатељима и сарадницима договорила да за празник останемо баш ту. Да се одморимо неколико дана јер нас чека радно лето и веома интезиван период будући да сам одлучила да паралелно радим и на албуму - открива певачица која ће публику изненадити песмама на којима дуго ради.

Фото: АТА имагес

 

Како је иза нас период пун неизвесности због пандемије корона вируса која је утицала на многе професије. Попут својих колега ни Наташа није имала прилику да се бавим оним што воли, али је тај период није освестио да цени рад јер је, како каже, и раније знала да рад лечи.

- Ја сам то схватила много пре, готово и да не знам шта је одмор јер сам научила да обнављам енергију некако у ходу. За себе сам пронашла друге начине помоћу којих одмарам своју душу и тело, просто нисам тип којем пасивно и споро одговара. Понајмање сам тип који може да буде без енергије стварања, без креативне енергије. Па ми тако најчешће баш за време одмора севају најлепше и најсвежије идеје - открива певачица која важи за једну од најлепших на естради, и тај трон суверено чува деценијама.

На питање да ли би сада могла, баш као у младости, да проведе ноћ под шатором како би уранила на Први мај и кога би са собом повела, кроз осмех каже:

- Мој избор су увек породица и пријатељи. А ноћење у шатору за мене би била још једна авантурица.

Сећања на детињство Наташе Беквалац везана су и за 1. мај и буде јој лепа сећања.

- Мислим да је моје годиште чак и последње које је носило капице и црвене мараме. Сећам се да сам као дете била јако поносна и баш сам се правила важна. За мене је то био велики догађај. Сећам се хора и свечаности, све ми је то било јако велико па чак и сада када се сетим емоција ми је лепа - сећа се певачица.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".