Популарни турски глумац Халит Ергенч ових дана је напунио 52 године.

Као што је поменуто, запажен је по улози Онура у серији "1001 ноћ" а још већу полуарност је стекао у серији '' Сулејман Величанствени'' у којој игра главног лика, великог владара Сулејмана. Халит поједнако води узбудљив живот и испред и иза камера.

Свој буран љубавни живот покушава да држи даље од очију јавности, али му то не полази за руком.

 Халит и његова 12 година млађа супруга Бергузар Корел упознали су се и заљубили на снимању серије "1001 ноћ". Из те везе се склопио брак у коме су добили троје деце. 

 

 

У т ом периоду, Халит је  био у браку са 14 година млађом глумицом Гизем Сојсалди, а Бергузар је била у дугогодишњој вези.

Бергузар је одлучила да остави свог дечка, док је Халит је затражио развод од Гизем, која је тада била у другом стању. Глумица је нажалост одлучила да абортира.

Глумац је бившој супрузи дао новчану накнаду од 250.000 лира током бракоразводне парнице како би што пре решили мирним путем. 

Халит и Бергузар су се венчали 2009. године, а тамошњи медији почели су да пишу како пар има проблем. Претпоставља се да је за све била крива глумица Мерјем Узерли, која је глумила с Халитом у серији "Сулејман Величанствени". Турски медији спреносили су да Бергузар невероватно излуђују блиске сцене између њих и да се због разводе.

То није једина криза у њиховом браку, па су турски медији писали о  још једној кризи прошле године, када су глумца повезивали с колегиницом Тубом Бујукустун.

Халит и Бергузар нису желели да коментаришу те медијске натписе, а судећи према фотографијама на друштвеним мрежама, чине се да су срећнији него икад.

(Курир. рс. клик ба)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".