Popularni turski glumac Halit Ergenč ovih dana je napunio 52 godine.

Kao što je pomenuto, zapažen je po ulozi Onura u seriji "1001 noć" a još veću poluarnost je stekao u seriji '' Sulejman Veličanstveni'' u kojoj igra glavnog lika, velikog vladara Sulejmana. Halit pojednako vodi uzbudljiv život i ispred i iza kamera.

Svoj buran ljubavni život pokušava da drži dalje od očiju javnosti, ali mu to ne polazi za rukom.

 Halit i njegova 12 godina mlađa supruga Berguzar Korel upoznali su se i zaljubili na snimanju serije "1001 noć". Iz te veze se sklopio brak u kome su dobili troje dece. 

 

 

U t om periodu, Halit je  bio u braku sa 14 godina mlađom glumicom Gizem Sojsaldi, a Berguzar je bila u dugogodišnjoj vezi.

Berguzar je odlučila da ostavi svog dečka, dok je Halit je zatražio razvod od Gizem, koja je tada bila u drugom stanju. Glumica je nažalost odlučila da abortira.

Glumac je bivšoj supruzi dao novčanu naknadu od 250.000 lira tokom brakorazvodne parnice kako bi što pre rešili mirnim putem. 

Halit i Berguzar su se venčali 2009. godine, a tamošnji mediji počeli su da pišu kako par ima problem. Pretpostavlja se da je za sve bila kriva glumica Merjem Uzerli, koja je glumila s Halitom u seriji "Sulejman Veličanstveni". Turski mediji sprenosili su da Berguzar neverovatno izluđuju bliske scene između njih i da se zbog razvode.

To nije jedina kriza u njihovom braku, pa su turski mediji pisali o  još jednoj krizi prošle godine, kada su glumca povezivali s koleginicom Tubom Bujukustun.

Halit i Berguzar nisu želeli da komentarišu te medijske natpise, a sudeći prema fotografijama na društvenim mrežama, čine se da su srećniji nego ikad.

(Kurir. rs. klik ba)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".