Бивша ријалити звезда признаје да постоје несугласице и у њеном и Николином односу, као и у сваком браку.

- Није тачно, не разводим се! Зато што у сваком браку има несугласица. Ја сам по природи доста нервозна и умем да доносим брзе одлуке. Није лако са мном, посебно Николи који је заиста добар муж и отац.

Фото: ATA Images

 

Причало се да ти је сметало што скита и излази с другим девојкама?

– Зар мислиш да поред мене сме да скита и излази?! Никад нико у животу није изашао у град без мене, посебно он. За три године наше везе никада није ишао у провод без мене. Можда некад ја одем раније кући, али и он је кроз пола сата ту.

Па шта је онда проблем?

– Нас двоје имамо неке друге несугласице. Као што сам већ рекла, умем да будем тешка особа. Он има своју чистачицу, ја своју… Он је толерантан, а ја сам та која изазива сукобе. Ја сам транспарентна, све причам како јесте. Не бих имала проблем да кажем да постоји неки други мушкарац или жена који су се умешали у нашу везу. Све се своди на импулсивне реакције. Ја сам живела другачије и онда сам променила тај ритам и дошло је до конфузије, али у суштини, то је нормално. Што каже Дара Бубамара, некад притиснем погрешно дугме, па кажем и шта не треба.

Шта се дешава са доктором који ти је направио пакао приликом пластичне операције, једва си остала жива након једне интервенције. Како се уопште усуђујеш да опет идеш на корекције те врсте, немаш страх?

– Ја немам страх ни од чега, то је мој највећи проблем. Што се носа тиче, он није унакажен. Ја сам желела савршен нос, а нисам га добила и ту је настао проблем, тужила сам тог доктора и очекујем велику новчану надокнаду. Свакако, то ћу поправити, јер може да се поправи.

(Скандал)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".