Александра Пријовић гради своју успешну каријеру и ужива у складном браку са Филипом Живојиновићем, са којим има сина Александра.

Приватни живот певачице одувек је привлачио пажњу, а о њеним родитељима се јако мало зна.

Александра је често истицала колико је утицао на њу развод родитеља и да, без обзира што су остали у добрим односима, осећај раздвојености и усамљености не може да превазиђе.

Њену мајку смо имали прилику често да видимо јер је посећивала Александрине наступе, али отац је тај који се држи далеко од медија, а мало је познато да је управо он заслужан што се певачица данас бави овим послом.

- Од малена је показивала таленат за музику. Волела је да пева, а ми смо је подржали. Моја жеља је била да се бави музиком, ја сам је пријавио на музичко такмичење. Била је баш срећна, отишли смо у Суботицу на аудицију и тако је све почело. Моји родитељи и ја смо одувек желели да се бави овим послом. Пружили смо јој максималну подршку, колико смо могли и ето, хвала Богу, исплатило се - изјавио је Недељко Пријовић својевремено.


Александра Пријовић увек наглашава колико је захвална родитељима за све што су учинили, а највише цени време које су проводили са њом упркос многобројним обавезама.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".