Јелена Томашевић важи за једну од најлепших наших певачица, али себе не доживљава тако, нити посвећује пуно пажње физичком изгледу. Научила је, како каже, да воли своје мане и не оптерећује се куповањем скупе гардеробе.

Певачица је истакла да ћерка Нина обожава да носи њене ствари и накит, и да ће јој чувати све када порасте.

– Не пратим слепо трендове и мислим да не стоји свакоме све, битно ми је да надограђујем свој стил кроз године. Носим ствари које су изашле из моде и мислим да је то одраз сопственог стила. Не волим много да трошим новац на прескупе ствари, али не могу да кажем да немам итекако квалитетне ствари, нарочито наших домаћих дизјнера – истакла је Јелена.

Фото: Теодора Ћирић

 

Она је додала да јој ћерка “краде” ствари.

– Сада је већ велика, јако је висока, може да обује неке моје патике и штикле, и да јој не буду много велике. Већ ми говори: “Ово ми сачувај када порастем, овај накит”, већ је резервисала моје ствари – рекла је Јелена кроз смех, те додала:

– Иде у музичку школу и добро јој иде, не жели још увек да се јавно бави певањем, навијам да покаже шта зна јер је заиста надарена, али је не форсирам - објаснила је.

Јелену многи доживљавају као симбол лепоте, а она каже да нема такво мишљење о себи.

– Не доживљавам себе као симбол лепоте, али свакако волим да неко осим што лепо пева или глуми, изгледа лепо и облачи се пристојно, и то се стиче годинама, да знате да изнесете све своје таленте – закључила је певачица, која није размишљала о кориговању било чега на себи.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/jelenatomasevic_official

 

– Временом сам научила да прихватим своје мане, свако од нас има нешто на себи што би да мења, али схватиш да си уникатан и другачији и да не треба ту ништа дирати. Како време пролази, све више волим своје несавршености – рекла је певачица на Serbia Fashion Week-u у Новом Саду, а потом је најавила концерт:

– Радим вредно на новом албуму, мислила сам да ће бити готов до пролећа, али је јесен реалнија. Када проради “Сава центар”, опет ћемо тамо да организујемо концерт - завршила је певачица.

(Блиц)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".