На њу је током смене насрнуо разјарени отац болесног детета који је улетео у собу за интервенције, шутнуо посуду са шпатулама која је сестри била у руци и тиме је ударио у стомак.

Докторка која је била у смени је захтевала да се позове полиција, на шта је поменути суграђанин почео да је псује и поломио телефон пред пуном чекаоницом!

На све то, деца која су присуствовала овом инциденту у чекаоници педијатрије ДЗ у Борчи су се испрепадала, наводи саговорница "Курира" која је и сама присуствовала овом скандалу.

Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић

 

 

- Господин који је дошао у Дом здравља дошао је видно бесан јер је претходно звао одељење да би чуо резултате, али му се на телефон нико није јављао. Разјарено је улетео на одељење пуно родитеља са децом, улетео у собу за интервенције, и сестру пред пензијом напао тако што је шутнуо посуду са шпатулама тиме је ударивши у стомак. Када је докторка која је била у смени изашла из своје ординације и ургирала да се позове полиција, он је почео да псује и њу, и залетео се и поломио телефон. Нека деца су и плакала, једну девојчицу су једва смирили. Дете се много узнемирило од страха - каже наша саговорница.

Нападнута медицинска сестра иначе је, како пише "Курир", тежак шећераш и веома се потресла због напада.

О овом случају обавештена је и полиција, каже наша саговорница.

Курир је поводом овог случаја упутио питање Министарству унутрашњих послова, али до објављивања овог текста нисмо добили одговор.

Пробали смо да ступимо у контакт и са в.д. директором овог Дома здравља али се на телефоне нико није јављао, нити одговарао на мејлове.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".