Nakon izvedbe jedne takmičarke, Bosancu se dopala njena boja glasa i smatrao je da treba da prođe u drugi krug jer devojka ima potencijala. On je rekao da se fino snašla u pesmi Indire Radić „Poželela“, dok je Cecinu „Oproštajnu večeru“ mogla i bolje otpevati.

- Ja ću od tebe napraviti zvezdu. Ako ništa drugo, ulaziš u finale i tamo ćeš vrlo značajno mesto dobiti. Posle toga ćeš dobiti jednu dobru pesmu, jedan dobar narodnjak. Imaš da radiš po svadbama, samo da puca, a dalje nije niko napravio koncert na trgu. Prema tome, lako je pričati, a teško je napraviti. Mi ćemo ići korak po korak ako te ja dobijem kao mentor - rekao je Bosanac.

Foto: ATA images

 

 

Viki mu je sve vreme upadala u reč i dobacivala da poznati harmonikaš svima priča isto i obećava, a da se koncerti prave nakon nekoliko godina karijere, a ne odmah po završetku sezone „Zvezda Granda“

Međutim, Bosanac joj nije ostao dužan.

- Dobro, Viki peva 100 godina, pa nije još napravila koncert - kazao je on, zbog čega su „skočile“ Ceca i Viki i demantovale ga.

Foto: ATA images

 

 

- Ja sam koncert napravila, i to ne jedan nego više. Kad sam ja koncerte pravila, Bosanac je samo svirao kao pozadinac na mnogim koncertima, a ja sam bila nosilac tog događaja. Imam i dokaze - odgovorila mu je Viki.