Имао је много прича како из карантина, тако и Задрузи везано за многе девојке, али и много сукоба. Марков најбољи пријатељ Милош, огласио се за "Пинк.рс" како би прокоментарисао његов боравак у ријалитију, статус када су девојке у питању, али и како би дао коментар на Марков сукоб са Стефаном Михићем.

 

 

- Ја Марка познајем цео живот, заједно смо тренирали тенис, одрасли смо заједно. Он је био озбиљан играч, сада и тренер. Видим да га зезају за Федерера, али све то је тачно. Он је тотално исти као и напољу. Познат је по томе да стално упада у очи људима због става. Увек је он тај који води рач, најгласнији је, и никада никоме није прећутао. Увек је у друштву лепих жена. Он је такав увек и такав ће и бити - рекао је Милош прокоментаришући Марков боравак у ријалитију. 

На питање везано за његов однос са Станијом Добројевић и Маријаном, као и на питање за Марков тип девојке, Милош одговара:

 

 

- Њему се највише свиђа Станија, али он поштује то што је она заузета, и свиђа ми се то што му је како они кажу ментор, и лепо се друже. Мислим да му се Маријана свиђа више од Сање, али она се мота око Јањуша, па он не жели да се меша у то, држи се Сање, јер је она слободна и видим да постоје ту симпатије и биће његова кад тад - рекао је он.

За Марков сукоб са задругаром Стефаном Михићем он говори:

 

 

- О њиховом сукобу не бих много причао, али када коментаршем са људима о Стефану нико нема лепе речи. Говоре да је љигав, његово понашање је чудно јако. Марко има своје мишљење и мислим да он има право на то, да је то тачно или не, то је његово мишљење. Мени делује да је он завидан и љубоморан на Марка, и сматрам да нема потребе да буде у његовом друштву, нека га се клони, он је класа за њега, мада не само за њега, него за 90 посто људи тамо. Сматрам да не треба да га дотичу коментари људи јер он зна ко је и колико је успешан од већине људи тамо, јер ипак Марко има лепу каријеру, био је веома успешан, а поготово да се не нервира због тог Стефана.