- Сви знају за ту причу, јер се о томе претходне године причало у медијима. Село као село. О томе су сви говорили. Неко је тај чин осудио, неко није. Неко је сажаљевао, неко је окренуо главу од тога што се догодило, али је бол остала наша - прича на почетку Регина и додаје:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FAN PAGE (@zadrugarke.5)

 

- Све ме то и дан данас боли. Нисам могла да спавам ноћима, а данас пијем таблете за смирење. Пробудим се увече, имам кошмаре, то је јаче од мене. Огроман притисак осећам због свега што је моја унука преживела. Ја јој се дивим колико је храбрости успела да скупи и то све изнесе у јавност. Читава нација је гледала њене сузе и бол о којем је причала. Имала је велика храброст и борац је кроз живот - говори Викторијина бака.

Регина ни данас не зна шта се десило са свештеником који је, како тврди, силовао њену унуку

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

- Слабо одлазим у село где се то догађало. Пријатељи ми кажу да је изашао из затвора. Није платио за своја злодела. Његова ћерка живи у близини ннаше куће, али шта могу да јој замерим? Није она крива што има таквог оца. Она има две ћеркице, ја својим унучићима забрањујем да се друже са њеном дцом и правимо дистанцу. Не бих волела да имају додирних тачака. Са њом сам морала пар пута да се сретнем у апотеци, јер тамо ради, међутим она мора да ме услужује као и сваку муштерију - каже Регина и истиче да је Викторија имала тежак живот.

- Са две године ју је одгајала тетка, јер је била имућнија за разлику од њене мајке. Повела ју је у иностранство, међутим када се удала и основала своју породицу препустила је бригу о Викторији нама. Нажалост, моја ћерка, њена мајка, неће данас ни да чује за Викторију. Како је могла то јадно дете тако да остави? Викторијин отац, наш зет, још је гори. Имао је проблем са законом, полиција га је вијала. Нажалост лоша ситуација породична. У међувремену се Викторијина мајка преудала, има нову породицу, за нас неће ни да чује, замислите како је то ружно? Након свега среле смо се пре пар година на слављу, није пришла да се јави, ни мени ни Викторији, а свима је пружила руку. Када је свештеник силовао Викторију није назвала да пита како је. Срамотно. Викторија је током одрастања све време била самном и са супругом и тако је и пријављена у центру за социјални рад, да смо јој ми старатељи - кроз бол говори Регина.

Регина истиче да Викторија има ћеркицу од четири године, али да се од мужа развела у јулу ове године.

- Викторијина ћеркица има четири године. Они су се у јулу развели, нису у добрим односима. Већ две године не обилази дете, неће дете са њим да комуницира. Плаши се свог рођеног оца, неће му прићи у наручје, тврди Регина.

Регина истиче да Викторија има ћеркићу од четири године, али да се од мужа развела у јулу ове године.

 

 

- Викторијина ћеркица има четири године. Они су се у јулу развели, нису у добрим односима. Већ две године не обилази дете, неће дете са њим да комуницира. Плаши се свог рођеног оца, неће да му приђе у наручје - тврди Регина.

(Blic)