Деценију, две касније и њихова млађа сестра Ања, коју је композитор добио са новом супругом Снежаном, стекла је могућност да свој уметнички таленат истакне кроз глуму, те смо је тако у улози тинејџерке Роки гледали у серији "Неки нови клинци".

Фото: Јутјуб принтскрин/KomunaOfficial

 

 

Све три ћерке Корнелија Ковача показале су невероватну слободу и успешност на јавној сцени, али чине се да нису све довољно вичне када је реч о заједништву, сестринској солидарности и љубави према породици.

Наиме, Александра и Кристина, ако је судити по Кристининим ранијим наводима већ неко време нису у добрим односима.

Кристина се чак пре неколико година са супругом и ћерком одселила у иностранство, где и сада живи, а то је, претпостављамо, један од разлога зашто се јуче није одазвала очевом позиву да се сестрама и маћехи придружи на прослави Ускрса.

 

 

Александра, Ања, Корнелије и његова супруга Снешка уживали су у празничној трпези, док су претходно настојали да испоштују обичаје и традицију, а потом су окупљање забележили фотографијом коју је Александра објавила на свом "Инстаграм" профилу. Ипак, чини се да им без Кристине радост није била потпуна.

Они који схватају значај породичног окружења у време празника тумаче да им кисели осмеси крију чежњу и велико недостајање.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".