Наиме, како извор тврди за домаће медије, идеја о њиховом заједничком животу била је баш Андрејева, но, ни Ивана није могла да остане имуна, те ју је прихватила оберучке, иако њихова веза, као што смо већ написали, траје само неколико месеци. 

 

 

 

- Њихова веза почела је оног дана када су се упознали. Кликнули су на прву лопту и од тог дана се не раздвајају. Договорили су се да везу држе у строгој тајности, али им је временом постало врло напорно да се налазе на тајним локацијама, крију сваки свој корак и скраћују време које би проводили заједно. После три месеца љубави, Андреј је предложио Ивани да се усели код њега. Иако није очекивала такву понуду, прихватила је без размишљања - наводи извор за "Ало". 

Он тврди да је веза новопеченог пара још чвршћа откако су отпочели заједнички живот.

- Обоје су осећали притисак и негативност због тајне везе и немогућности да потпуно уживају једно у другом. Иванино усељење их је потпуно зближило и веза је коначно озваничена. Буде се заједно, доручкују заједно, легну заједно, што је јако важно за њихов однос. Да није тога, не би могли да опстану због пословних обавеза које имају током дана.

Фото: Јутјуб принтскрин/Папарацо лов/АТА имагес

 

 

- До ушију су заљубљени једно у друго, а осим што уживају сами, често угосте заједничке пријатеље којима личе на млади брачни пар, а не на дечка и девојку који су тек неколико месеци заједно - каже извор, који тврди да Бајец поседује један од најлуксузнијих станова у центру града.

- Ко зна Андреја, зна да је то човек који улаже у некретнине откако је почео фино да зарађује. Стан у којем живи са Иваном је трособан стан новоградње, са луксузним стилским намештајем, џакузијем и огромном терасом, прави мали рај. Нема сумње да Ивана ужива у његовом дому и да јој додатно олакшава то што се скућила у центру града - каже извор за медије.

Фото: Јутјуб принтскрин/Папарацо лов/АТА имагес

 

 

Да ли због складног односа с Андрејом или званичног усељења, Ивана је пре само недељу дана признала да машта о венчању и потомству.

- Волим и децу и брак, заједнички живот, да се емотивно улажем у однос с партнером. Вероватно ћу ускоро почети да размишљам и о томе, не због партнера него због мојих година - рекла је певачица за домаће медије.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".