Вага представља партнерство, дипломатију, равнотежу и правичност, а у данима који претходе врхунцу пуног месеца, сви ћемо се осећати помало изгурано. Велики део овога долази од Универзума и знака Ваге, говорећи нам да је време да се вратимо правом себи и да пустимо да се бука око нас утиша која ће ставити многе ствари на паузу.

Једна од планета веома активних под овим пуним месецом је патуљаста планета Ерис. Ерис је позната као богиња раздора и свађе. Она је главни играч под овом енергијом пуног Месеца, али не дозволите да вас њено име алармира. Ерис је моћна ратница са женском енергијом која све ради из срца. Она је јака, сигурна, борбена, заштитнички настројена и може све. Она нам помаже да пригрлимо нашу јачу женствену страну, страну која чини да будемо неуништиве ратнице. Ово је тренутак када ћете освестити своје моћи и заблистати у пуном сјају.

 

Фото: Профимедиа

 

 

Од чега себи скрећете пажњу, а шта сте избацили из равнотеже? Да ли превише улажете у свој радни живот и допуштате ли да ваш лични живот падне у други план или обрнуто? Шта год да је то што преузима ваш живот - време је да дозволите да се то охлади како се не бисте изгубили у хаосу.

Пошто Вага представља и влада нашим љубавним животом и начином на који се повезујемо са другима, такође је вероватно да ће нам пријатељства и романтичне везе бити у првом плану. Чак и у односима, равнотежа је неопходна и увек постоји потреба да се уверите да се не дајете превише или премало. Ако нешто није у реду у вашим односима, време је да их преиспитате и урадите нешто како бисте вратили равнотежу и хармонију.

Током овог месеца, главна тема ће бити уравнотежена. Без обзира шта се дешава у вашем животу, мало равнотеже може много допринети. Да бисмо истински манифестовали своје циљеве и жеље, морамо одржавати доследну равнотежу.

Друга тема пуног Месеца је ослобађање и отпуштање прошлости и омогућавање стварима да заврше пун круг и кулминацију. Са кулминацијом долази и крај, али сваки крај је само нови почетак. Све се завршава и то је у реду, а сада је време да се ослободимо негативних осећања и емоција које долазе са пуним циклусом како бисмо могли да направимо место за почетак новог циклуса.

То је лепота живота, зар не? Без обзира колико лоше ствари буду - увек постоји простор за нови почетак. Али прво, морамо се ослободити краја. То може бити тешко урадити, али је још један аспект истинске равнотеже у овом Универзуму.

Како утиче на сваки знак?

Вага, Близанци и Водолија инспирисани идејама правде желе да исправе туђе грешке. Лако ћете изгладити неспоразуме у љубави и упловити у мирна љубавна уточишта.

Ован, Лав и Стрелац раде више него иначе на свим својим везама, па ће бити награђени осећајем припадности и поштовања.

Рак, Шкорпија и Рибе су прави људи којима се можете обратити за савет и подршку. Објективан поглед на ситуацију заједно са вашом емоционалном осетљивошћу помоћи ће вама и другима да пронађете право решење за све ваше невоље и болове.

Бик, Јарац и Девица ће своје активности довести до коначног успеха. Положени испити, дипломе, признања, новац, напредовање, без обзира у ком облику дође потврда вашег успеха, бићете презадовољни.

Фото: Профимедиа

 

 

Млади Месец у Бику

Прво овогодишње помрачење Сунца долази 30. априла са младим Месецом у Бику. Снажан тренутак за нове почетке, смишљено крећемо у акцију. Не заборавимо на финансије. Ако нисте у минусу, размислите како да добро инвестирате, а ако сте у минусу, размислите о штедњи да бисте платили заостатак. И могли бисмо да вратимо тело у форму! Не морамо да се исцрпљујемо вежбањем, довољно је да се окренемо свежој храни. Шетња у природи, рад у башти, довољно сна и уредан распоред дневних активности ефикасно ће нас освежити.

Бик, Рак и Јарац могу мирно да уживају у љубави и лепоти. Приуштите себи масажу, wеллнесс, добру храну, све оно што ће испунити ваша чула задовољством и задовољством. И поделите све са својим партнером.

За Стрелца, Овна и Лава подсетник да другачије организују своје време. Ужурбаност, рад и сав уложени труд немају смисла ако не успете да уживате у резултатима свог рада.

Водолије ће ојачати осећај сигурности са породицом, улепшавајући дом и решавајући заостале практичне стране живота. Вага и Близанци би требало да буду чврсти изнутра. Сви облици рада на себи, самопомоћ кроз оно што вас јача је сада најважнији задатак.

Рак, Рибе и Шкорпија треба да поделе своје идеје са другима. Ваше добро расположење и креативност инспирисаће друге, а сви пословни пројекти ће цветати само у тимском раду.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".