Близанци

Правила и Близанци су потпуно неспојиви. Људи рођени у овом знаку не воле да прате ничија упутства, већ све раде на свој начин, зато што су веома импулсивни.

Близанци увек имају тај став да их ни за шта није брига и воле да своју свакодневицу зачине са мало бунтовништва где год је могуће.

Ован

Импулсивност је једна од најупечатљивијих особина људи рођених у знаку Овна. Они не подносе да им други говоре шта да раде, увек су спремни да се боре за оно што воле, посебно ако то подразумева и њихову слободу.

Овнови верују свом инстинкту и слушају своје срце, па ће љубазно заобићи сва правила која нису у складу са тим.

Фото: Профимедиа

 

Стрелац

Ни Стрелчеве не занима шта други очекују од њих. Они уопште не размишљају о правилима, већ се труде да живе у складу са оним што они сматрају исправним, и увек су спремни да се боре за то. Једино што их занима у животу су забава и кршење правила.

Водолија

Особе рођене у знаку Водолије су најчешће интроверти који воле да размишљају изван оквира како би дошли до неких револуционарних идеја. Оних углавном имају идеје како би требало преправити правила да буду боља и прихватљивија, а док таква не буду, једноставно их неће поштовати. Веома су оштрог ума и увек ће бранити оне који су на било који начин слабији од њих.

Фото: Профимедиа

 

Рибе

Рибе се ослањају на интуицију, не воле да их било шта ограничава у размишљању и постављене границе ће пре или касније пробити. Последице понашања их не занимају зато што чврсто верују да су у праву.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".