Милица Зарић (46), која игра главног женског негативца у серији "Тајне винове лозе", открила је да је један таксиста због те улоге хтео да је задави.


Популарна глумица прича да су се гледаоци толико саживели са ликовима из популарне теленовеле на РТС да мисле да је она злоћа попут њене јунакиње Јелена Томовић.

Фото: Танјуг/Драган Kујунџић

 

 


- Пре неколико дана ушла сам у такси и возач ми је рекао: "Јао, неколико пута ми је дошло да вас задавим због улоге коју играте у овој серији на РТС." Мало сам се изненадила и рекла му: "Немојте, молим вас." Слична ситуација ми се догодила и у продавници. Пришла ми је једна госпођа и приговорила ми: "Знам да је то само серија, али страшно је то што радите." Одговорила сам јој да не радим то ја, него моја јунакиња - прича глумица и додаје да има и доста оних који је подржавају:

- Многе жене разумеју Јелену и како је то када останеш сам, када те муж остави. Схватају да нико не наноси бол другоме јер је испуњен и срећан, већ зато што му нешто фали.

Фото: Танјуг/Драган Kујунџић

 

Милица је открила да је глуму на ФДУ уписала тек из трећег покушаја.

- Било ми је досадно у гимназији, јер је морало много да се учи. Због тога сам после завршене друге године решила да полажем пријемни на ФДУ. Међутим, пала сам и тада ми се срушио цео свет, мислила сам да ћу умрети. Плакала сам у аутобусу када сам се тог дана враћала кући. И наредне године нисам успела да се упишем и није ми било свеједно - прича глумица, која је, упркос свему, решила да срећу окуша и следеће године:

- Рекла сам себи да ћу, ако треба, полагати пријемни и 100 пута. Трећи пут сам конкурисала на Академији уметности у Новом Саду и ту сам примљена у класи Радета Марковића. Била сам пресрећна.

Зарићева игра главног женског негативца у серији "Тајне винове лозе".

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".