- Много ми значе те награде, јер су прве званичне, то су ми први пехари, јер онај у ''Звездама Гранда'' нисам добио. Шалим се ја некад са Махиром да ми позајми пехар, а он ми каже: ''Што не тражиш ауто да ти позајмим?'' - нашалио се Исак. 

Иако није победио, певач је направио највећи успех и одушевио публику својим интерпретацијама. О њему се од свих кандидата највише писало још током такмичења, како због наступа, боје гаса тако и због ориганалности коју је донео својом појавом.

- Читава Југославија је скочила тад око мене. У свим новинама и телевизија сам био, осећај је неприкосновен - признао је Исак.

Фото: Инстаграм принтскрин/isakciksy

 

 

У само неколико месеци од освојеног другог места у ''Звездама'' издао је чак две песме, али је све изненадила чињеница да друга није прошла добро као прва.

- Очекивали су бум од мене, али ето. Ми смо сви кренули да правимо неку катаклизму али испаде да је ''Прво јутро'' боље прошло. Ипак, на наступима људи који дођу мене да слушају певају и ''Катаклизму''. Ја не могу да оценим то како је шта прошло, али видим по наступима - открива Исак.

Да га београдска публика обожава доказују пуни клубови када он наступа, јер су се сви очигледно ужелели репертоара који нуди.

- Било ме је страх и трема у почетку пред београдском публиком. Од Мирзе Селимовића сам узео пар савета и песама које овде пролазе. Ја имам неки мој блок, а за други ми је фалило, не могу ипак да певам само рокенрол - рекао је млади певач.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".