Под њеним утицајем тражићемо изговоре зашто остајемо ту где јесмо иако можда нисмо задовољни. Многима ће се чинити да је боље да буду ту где јесу него да буду сами.

Венера у Рибама доноси крај старих и почетак нових односа јер се овим транзитом завршава један циклус. Остављамо прошлост иза себе!

Али пре него што пређемо на другу страну, враћамо се назад. Упознајемо бившу љубав, размишљамо о томе шта остављамо иза себе, шта се догодило, због чега се догодило…

Фото: Профимедиа

 

 

 

Ова аналаиза нам је прилика да залечимо своје ране из прошлости.

Када дође до нових почетака, они ће прво бити обавијени велом тајне, јер још увек нећемо бити спремни да их дефинишемо, да изађемо у јавност. Осећаћемо налет узбуђења, ентузијазма, бићемо прелављени осећањима. Имаћемо осећај да смо пронашли љубав.

Међутим, то није љубав, већ заљубљеност, а тек када се осећања слегну и онај занос с почетка, видећемо где смо са овом причом и ко нам стоји преко пута.

Током овог транзита може нас привући заузета или емоционално недоступна особа, неко ко је раније био повређен, ко носи терет неразјашњених веза из недавне прошлости, па се осећамо позваним да их спасемо, што има своју цену.

Али са овом Венером у Рибама може нам се десити дивно љубавно искуство које ће нас излечити, улапшати наш живот. На нама је да изаберемо - да ли бирамо оно што нас испуњава и вра веру у љубав или оно што нас исцрпљује и празни?

Фото: Профимедиа

 

 

Позитивне карактеристике овог утицаја су безусловна љубав, емпатија, нежност, романтични сусрети, брига, интуиција, несебично давање.

Негативни утицаји доводе до порицања, претераног жртвовања, кривице, заблуде и илузије.

Када се ова Венера сретне са Нептуном (28. априла) и Јупитером 30. априла, у периоду око ових датума можемо очекивати неке важне сусрете и промене који се тичу међуљудских односа.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".