Како је истакао, Љајић је у стабилном стању након саобраћајне несреће. 

- Господин Љајић је тренутно стабилно, ван животне опасности. По речима главне сестре он је нешто боље, разговара. Имао је потрес мозга, а сада се чини да је у бољем стању него када је примљен - навео је Бачевац.

Како каже, у наредних 24 часа ће се поновити сви дијагностички методи, као и скенер. 

- Пацијент је свестан и комуникативан и под непрекидним надзором медицинског особља у јединици интензивног лечења. У току дана више пута га је обишао и директор Универзитетског клиничког центра у Нишу проф др Зоран Перишић. Дијагностика која је урађена одмах по пријему показала је да пацијент има повреде грудног коша, ребара и главе али у овом тренутку његово стање не захтева интензивно хируршко лечење.  Конзилијум лекара који је формиран у УКЦ донеће одлуку о томе шта је најбоље када је у питању лечење овог пацијента. Он је у овом моменту апсолутно стабилних виталних параметара и није животно угрожен – саопштено је вечерас за Телеграф из нишке болнице.

Подсетимо, аутомобил "шкода суперб", у ком је био Расим Љајић, слетео је са пута код Ражња јутрос око 9 сати и потом се преврнуо на кров.

Бранко Гогић је подлегао повредама на лицу места, док је Љајић превезен у Ургентни центар у Нишу.

(Новости/Телеграф)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".