Давор сад покушава да се промовише као музичар, чак је урадио и своје песме са спотовима али, како пишу медији крије да су га многе даме из Аустрије и Италије наводно упознале као жигола. Преко дана је економиста, док увече наплаћује интимне односе.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Он живи на релацији Марибор-Линц, буде често и у Салцбургу. Представља се као Херн Свит. Званично ради као комерцијалиста у једној фирми, а увече је жиголо. Ја сам више пута била са њим и задовољна сам. Океј је дечко, пажљив, нежан, забаван, било нам је лепо, преносе медији.

За ноћ узима 400 евра, а ако хоћете цео викенд да будете са њим наплаћује 1.500 евра. Мојој другарици је за четири дана узео 2.500 евра. Мислим да је у ријалити ушао да дигне себи цену, а не да се испромовше као певач - рекла је госпођа из Тирола која је желела да остане анонимна.

Подсетимо, Дарко је у најмању руку био запрепашћен информацијама које је чуо о уласку његовог наводног брата у ријалити.

 

- Какав црни полубрат, о чему ви причате? Не знам ни ко је тај Давор, давно је постојао неки дечко што ме је пратио на наступима као фан и тако се представљао, али то нема везе са истином. Како може да прича да се познајемо и чујемо када је то тотална лаж?! Мени је стварно мука више тих лажи, сваки дан се пишу глупости о мени, али ово је стварно превише. Ако је одлучио да уђе у "Задругу" као мој полубрат и да тако стекне популарност, свака му част. Немам шта друго да изјавим осим да немам полубрата - рекао је Дарко Лазић.