Дрско и безобразно му је наредио да се удаљи од њиховог стола, након чега је настао хаос.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

 

- Чим је Сораја с дечком ушла у локал, присутним гостима је запала за око. С њом је био старији господин, који је цело вече био намргођен. Сели су за слободан сто, а она се правила важна. У једном тренутку власник кафане је дошао да наздрави са старлетом и њеним дечком, али они су га отерали. Сви смо били у чуду због њиховог понашања. Можда је тај њен био љубоморан, а газда је хтео да им пожели добродошлицу пошто су први пут у његовом објекту. Међутим, није очекивао да ће доживети непријатност. Кад је и сам видео с ким има посла, окренуо се и отишао, а убрзо је дошао конобар и рекао им да напусте кафану, али да морају да плате рачун - прича саговорник медија.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

 

Према његовим речима, Сораја је у првом тренутку одбила да дају новац за оно што су попили.

- Била је баш непријатна. С конобаром је био човек из обезбеђења, који је пратио ситуацију. Он им је рекао да плате рачун и да мирно изађу из кафане. Тада је Сораја полудела. Иронично се смејала и конобару рекла да нема намеру да плати рачун јер је она велика звезда коју никад нико није избацио из угоститељског објекта. То јој није прошло јер јој је дечко из обезбеђења поручио да њих не занима ко је она и да рачун мора да плати. Тада је њен дечко извадио паре, дао конобару у руке, а онда су уз пратњу изашли из кафане - тврди извор, који је присуствовао инциденту.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

 

Гости који су били сведоци ове непријатне ситуације добацивали су Сораји: "Ајде, излази. Излази, бре". Међутим, она се није обазирала на то, обукла је своју бунду и љутито изашла с дечком. Сели су у његов џип БМW X6 и отишли у непознатом правцу.

(Старс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".