Да ли треба жена да се одрекне каријере због породице?

- Не! Ако жена жели породицу и децу, мора на неко време да се повуче из овог посла. Макар, на годину-две, али онда треба да се врати. Мени је дивно кад неко усклади породицу и посао, надам се да ћу и ја успети. Никада се не бих одрекла каријере!

Добра домаћица мора знати да кува...
 
- И мушкарац и жена требало би да умеју да скувају макар неколико основних јела. Све преко тога је ствар личних жеља и интересовања. Ако жена жели да је сматрају добром домаћицом, мора знати да кува.

Фото: АТА имагес

 
Треба ли пратити музичке трендове?
 
- Трудила сам се да не пратим трендове, већ да их уводим. Више пута сам померала границе када је реч о нашој музичкој сцени. Зато сада могу да бирам да ли ћу снимати песме и какве ће оне бити. Мени је најбитније да је песма квалитетна.

Може ли опстати веза/брак ако жена зарађује више од мушкарца?

- Када је љубав права и искрена, новчаник не игра никакву улогу. Брак и јесте заветовање на дељење свега, доброг и злог, што укључује и новац. А ко га је у којој количини унео у заједницу, не би смело да буде важно.

Фото: В. Данилов

 

Да ли треба ићи код психотерапеута?

- Много људи има психичке проблеме због короне, што због разних мера ограничења, што због стреса. Важно је да такве особе потраже стручну помоћ. Никад нисам имала разлог за одлазак код терапеута, али ако бих осетила потребу, не бих се устезала ни секунду.

Може ли се опстати на естради без скандала?

- Наравно да може! Али да ли ће се неко наћи у центру скандала, не зависи само од њега, већ и од других, који томе могу допринети. Не постоји јавна личност која то некад није доживела.

(Република)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".