Свој приватни живот крио је од очију јавности, али се зна се да је био ожењен водитељком Наташом Павловић.

 

 

Оно што је некима привукло пажњу је то што је на вечном испраћају глумца пажњу  привукла девојка која је све време била уз Маркову породицу, а са којом је, наводи се, био у емотивном односу 10 година. У питању је Маја Арсић, шминкерка запослена у Позоришту на Теразијама, где су се Марко и она упознали.

 
 

Маја је на сахрани чак била у првим редовима и све време је била јако тужна, а стајала је крај се Маркове сестре Невене.

Иначе, однос Марка и Маје био је бум за медије, с обзиром да је и Арсићева вешто крила свој приватни живот.

Фото: В. Данилов

 

 

Она не жели експонирање, а свакако јој то није требало када је била са Живићем у дугој вези. 

Извор говори да су се Маја и Марко познавали годинама пре почетка везе, јер су радили у истом позоришту. Нису се одмах зближили, а све се касније променило када су се случајно срели у граду.

 

 

Марко и Маја су се нашли у заједничком друштву, па су попричали ван посла и сконтали да постоје варнице између њих. Остатак њиховог односа је историја, која није представљена медијима на време.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Živić (@markozivic)

 

Живић и Арсићева имали су велике планове за будућност. Наводи се да су годинама уназад живели заједно, као и да су скоро купили и кућног љубимца, пса теријера кога су обожавали, закључује саговорник.

(Еспресо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".