Сада је изнела и нове детаље након што је открила своје трауматично искуство које је имала као петнестогодишња девојка. Она је видно узнемирена покушала да открије Дрвету како се осећа. Признала је вда се много променила након тог језивог искуства.

- Kриво ми је што ови људи сада криве моје родитеље.

- Мени није олакшање, али није ми ни проблем што сам то рекла. Најтеже ми пада то што је било спомињање родитеља, то што је мој отац варао моју мајку која је била болесна. Мени је то било тешко, ја сам покушала да их оправдам, али сам их уканалила још више - рекла је задругарка.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Ја немам снаге да изнесем све детаље које сам причала. Мени је јако тешко. Огорчење према мојим родитељама је почело тада, замерила сам оцу што је варао мајку, а мајци што је крила да је болесна. Ја сам тада имала 10,11,12 година. Све то се издешавало у том периоду. Тада сам се променила, живела сам свој живот и гледала сам себе, а трудила се да гледам само себе, и након тога се десило оно што сам рекла синоћ. Не могу да причам о томе, тешко ми је. Ја сам се и након тог језивог искуства променила још више - говорила је Миа, када ју је Дрво замолило да исприча све шта јој се десило:

- Ја то не могу, јако ми је тешко, превише ми је. Ја сам сваки момент вртела у глави и размишљала шта сам ја могла да урадим, а нисам урадила, и да ли сам могла да променим то - наставила је Миа

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Миа ја верујем да би ти разговор са мном помогао, мораш да причаш о томе - рекло је Дрво, па додало:

- Ја знам да је то твоја одлука, и знај да сам ја увек ту за разговор кад год будеш хтела - поручило јој је дрво.

(Србија Данас)