Водитељ Милан Милошевић налази се у Белој кући и у току је емисија "Гледање снимака". Наредни клип био је разговор Викторије Митровић и Мије Јовановић, након потресне исповести коју је Вики испричала. Јовановићева је Викторији пружила подршку и поделила са њом да је проживела слично искуство.

-Ја сам доста превазишла. Нисам могла да слушам доста Викине приче. Мени је само тај чин био у глави, не могу да слушам. Не можеш ти то да избациш из главе. Била сам се скроз променила, почела са да пијем алкохол. Била сам сваки дан пијана, пушила сам. Имала сам напуњених 15 година. Десило се у Црног Гори. Ја никад нисам рекла. Дошла сам кући са скроз крвавом мајицом. Било је на јавном месту, породица је била поред мене. Ја сам то добро успела да сакријем. Следећи дан сам ручно прала мајицу, да нико не би видео крв. Полудела сам кад сам чула коментаре, то нису коментари које неко треба да чује. Ја сам себе годинама кривила. Могла сам да вриштим, била сам на јавном месту. Годинама сам плакала сваку ноћ, плакала док нисам заспала. Момак ниједан није могао да ме такне. Могла сам да се љубим, сви су били играчке - говорила је Миа.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

-Колико је година имао злочинац? - додао је водитељ Милан Милошевић.
Пар година је био старији од мене, један мангуп града. Не бих да причам детаље, могу људи да повежу ко је то био. Нисмо ишли ни да се видимо, био је концерт. У неком ћошку ме одвео и ту се ту деило, у некој ливади. Попила сам једно пиво. Нисам видела где та ситуација води - причала је она.

-Он је теби одузео невиност? - питао је Милан Милошевић.

-Јесте. Нисам га виђала до препрошле зиме, добила сам панични напад. Назвала сам сестру и почела да плачем. Сад како га гледам мало чешће, буде ми лакше. Он је био момак који знам ко је. То нико није знао, до после две године. Пукла сам и назвала моје да не знају ништа о мени. Мајка хоће да зна ко је тај момак. Познавајући моје, не смем да кажем, не знам шта би урадили - говорила је Јовановићева.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

-Да ли ти је жао што га нису пријавила полицији? - питао је водитељ.
-Ништа мени то не би помогло. Мени би иста ситуација била. Троје људи само зна његово име. Сви су ми рекли да ће се вратити, кад тад. Ништа ми не значи кад ће да се врати, не може ништа да промени. Имала сам дуксерицу вратила сам се на концерт и седела у блату и плакала. Имам ту слику мајице у мојој глави. Читава породица је била код куће, велика је и успела сма да одем на балкон. Нисам желела да нико сазна. Нисам имала поверење. Држала сам у себи док нисам пукла, мојима сам свашта испричала. Били су у Дубаију, свашта сам рекла и спустила слушалицу - наставила је Миа.

Детаљније у видео снимку: