Лав

Љубав једне лавице може да изгледа мало другачије, али када заиста истински воле, њхова љубав је права оаза сигурности и роматике. Безусловна љубав и посвећеност је у пуном сјају код њих, а исто очекују и од свог партнера. Бори се и штити своју породицу од свега лошег што им наиђе на путу.

Фото: Профимедиа

 

Јарац

Иако вам можда на приви поглед делује јако хладно, и нисте могли да је замислите њу у брачним водама, истина је да она једва чека да започне то поглавље у животу и скорз се препусти. Важе за особе од организације и поред ње нећете имати потребу да се заузмете за нешто или сами осмишљате, јер је она све то већ месецима унапред урадила. Аналитична је и пре сваког корака, све добро испита. Пожртвоване и посвећене су када је посао у питању, а исто можете очекивати у браку са њом. 

Фото: Профимедиа

 

Рак

Када уплови у брак, то је постане апсолутни приоритет. Пружиће вам бесконачну љубав и створити стабилне темеље за породицу. Све што она жели је сигурност, па ће тако бити у стању све да уради за своје најближе. Када добију децу, цео свој свет се окреће ка њима и постају јој центар света.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".